Общи условия

"Знание и бизнес" ООД е фирма, вписана в Търговския регистър със седалище и адрес на управление гр. Варна, бул. Сливница №2 и с ЕИК 201700477.  "Знание и бизнес" ООД е регистрирана и в Националният регистър на издаваните книги в България с ISBN номер 978-619-210.

В онлайн книжарницата се продават само електронни учебници и книги, които потребителят може да свали след извършено плащане в рамките на 48 часа. Издателство "Знание и бизнес" предлага на своите клиенти и електронно списание, което се издава всеки месец и е напълно безплатно.

Всеки потребител, който използва уебсайта ни www.eknigibg.net е необходимо да се запознае с Общите условия. 

Потребителите могат да посещават уебсайта и да разгледат предлаганите продукти и услуги в него по всяко време, без да е необходимa регистрация.

След като направи заявка за продукт всеки потребител следва да се регистрира в системата.  След регистрация потребителят има възможност за абониране за бюлетин, редактиране на лични данни, смяна на парола, проследяване на поръчка, добавяне на коментар и други. 

Потребителят по всяко време може да спре използването на предоставените от електронната книжарница услуги чрез изпращане на имейл eknigibg@gmail.com  молба за изтриване на профила.

Плащането на даден продукт може да се осъществи по електронен път чрез дебитна или кредитна карта BORICA, MAESTRO, MASTERCARD и VISA.

При плащане по електронен път с електронна карта  потребителят депозира сума, равна на стойността на направената поръчка. След като депозитът бъде потвърден се предоставя възможност за изтегляне на желаната е-книга/и, като линкът ще бъде активен в продължение на 48 часа. Всички такси и комисионни са за сметка на клиента.

Всички цени, обявени в сайта са в български лева /лв./.